Bemutatkozunk

letes spot
A tiszaújvárosi emberek életében a sport mindig meghatározó jelentőségű volt. A város mindenkori vezetése és az itt letelepült ipari vállalatok a kezdetektől fogva igyekeztek megteremteni a kor színvonalának megfelelő tárgyi és személyi feltételeket. Az 1998-ban átadott Sportcentrum rövid idő alatt a „sportolók paradicsomává” vált, hiszen sokrétű szolgáltatásai több mint 20 sportág számára nyújtanak ideális feltételeket.
A komplexum elsősorban Tiszaújváros sokszínű sportéletét szolgálja: minden igényt kielégítő lehetőséget biztosít a város egyesületeiben sportolók eredményes felkészüléséhez, versenyeztetéséhez, de kiváló színtere az iskolai diák- és szabadidősport rendezvényeknek is. Szívesen látjuk vendégül a hazai és külföldi amatőr, illetve profi csapatok képviselőit, számukra komplex szolgáltatásokat biztosítunk.
Az átadás óta eltelt években több, mint 200 felnőtt és utánpótlás válogatott mérkőzésnek, versenynek adtunk otthont, számtalan hazai és nemzetközi edzőtáborozó csapat készült fel a legkülönbözőbb sportágakban. Mindezeken túl létesítményeink nagyszerű lehetőséget nyújtanak nem sportjellegű rendezvények lebonyolítására is (kulturális események, koncertek, kiállítások, vásárok, céges családi napok stb.).

 

Akikre büszkék vagyunk.

1

2

3

 
 
LÉTESÍTMÉNYEINK
Az asztalitenisz sportág kizárólagos művelésére szolgáló termet amatőr és profi sportolók egyaránt használják.
 A 45 x 23 m alapterületű, sportpadló borítású edzőterem a sportrendezvényeken kívül egyéb kulturális rendezvények, így például fogadások, koncertek, árubörzék stb. lebonyolítására is alkalmas.
 A labdarúgó stadion mellett 3 füves és 2 műfüves (104 x 68 m és 40 x 20 m) pálya áll a labdarúgó csapatok rendelkezésére.
 A 48 x 25 m alapterületű, parketta borítású játékcsarnok számos színvonalas sport és kulturális rendezvény színtere. A küzdőteret egy 1200 férőhelyes lelátó veszi körül és biztosítja vendégeinknek, hogy kényelmesen kövessék végig az eseményeket.

 A Labdarúgó- és atlétika stadionban számos nagyszabású sportrendezvényt és koncertet bonyolítottunk le az elmúlt években.
A kifogástalan minőségű centerpályán a 2000 férőhelyes fedett nézőtérről kitűnő lelátás nyílik akár futballmérkőzésekre, akár atlétikai versenyekre. A rekortán borítású futópályát, valamint a magasugró-, dobó-, és ugróhelyet helyi szakosztályok, edzőtáborozó élsportolók és amatőrök egyaránt használhatják.
Az extrémsportot űzők körében közkedvelt a 7 beépített elemmel ellátott pálya, ahol látványos versenyeket is rendeznek.
Tavasztól őszig várja a strandröplabda és strandfoci szerelmeseit.
 6 db szabadtéri és 2 db fedett, salakos teniszpálya (beépített vonalakkal) áll vendégeink rendelkezésére, amelyek amatőr és profi versenyek lebonyolítására is alkalmasak.
 A 60 m2-es gumiburkolattal ellátott kültéri kondiparkban 15 beépített elem áll a sportolók rendelkezésére.

 A 25 méteres, 6 pályás, 1,8 m mély medencével rendelkező uszoda a hét minden napján várja az úszni vágyókat. A medence mellett található finn és infraszauna, valamint merülőmedence nyújt felfrissülést.
 A súlyemelő versenyterem nemcsak kiemelt jelentőségű országos versenyek színtere, hanem versenyirodaként, konferenciateremként, zártkörű szakmai előadások és találkozók helyszíneként is szolgál. Az épületben többfunkciós gépekkel felszerelt konditerem és szauna is található.

A 35 m2-es vízfelületű medence mellett kondicionáló gépek is várják a vízi sportok szerelmeseit.

Kifejezetten amatőr sportolók számára ajánljuk, akik szabadidejüket szívesen töltik mozgással, sportolással.
A tornaterem elsősorban labdás sportokhoz bérelhető, mérete: 24 m x 14m.

25 méteres, 3 pályás uszoda az óvodai és iskolai úszásoktatás helyszíne. Helyet ad különböző korosztályok számára szervezett úszótanfolyamoknak, valamint gyógyúszás foglalkozásoknak is.
A panorámafelvételek megtekintéséhez kattintson a  eyeicon ikonra a térképen.